Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Simcity ve Sims 4'ü Origin'den İndirmeden Nasıl Kurabiliriz?

0 oy
22 Kasım 2014 SimCity kategorisinde CloudyRenmes Usta Üye sordu

Geçen gün Sims 4 aldım. Diski yerleştirdim ve beni origine yönlendirdi. 4 saat oyunu indirmekle uğraştım. Bugün de SimCity'i aldım. Ve açıkcası gene 4 saat oturup originden indirmek istemiyorum. Bunu Sims 3'teki gibi DVD'yi takıp yükleme imkanımız yok mu? Sadece originden mi yüklenebiliyor bu? Eğer öylseyse bu DVD'ler niye var? İngilizce forumlarda araştırdım bir kaç şey denedim ama olmadı yani. Lütfen yardım edin.

3 Cevap

+1 oy
23 Kasım 2014 Batu Cezalı cevapladı
Cd seni origine yonlendirir. Download etmeden instal dersen origin uzerinden cd ye bagli kalarak oyunu yukler.  Otomatik kullani kurcala :D pek hatirlayamiyorum bende en son eylulde yukledim ama indirmeden oluyor :D
23 Kasım 2014 CloudyRenmes Usta Üye yorumladı
Dün bayağı kurcaladım ben de, olmadı. Gittim interneti kapattım açtım gene origin. Originden çıktım gene origine yönlendirtti. Sonra sıkıldım tamam internetten yüklesin dedim. 10 GB'lık oyunu bir şeyler yaptı "kopyalama" mı ne adı altında, 10 dakikada indirdi.
+1 oy
20 Ocak 2015 Cafarli Ali Üye cevapladı
 

Kickass.so sitesini ziyaret et. Simcity 4 arat. Torrentini indir. Mac için de bula bilirsin. Ben mac için ordan indirdim. Maca varsa pc-ye olmaması mümkün değil. Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana.

 
20 Ocak 2015 Cafarli Ali Üye yorumladı
Bu arada burdan indirirsen cd boşuna almış olcaksın.
0 oy
9 Haziran 2015 gezer2 Üye cevapladı
Ben dün simcity aldım cd orgini yükledi kayıt yaptım ama ginede yüklemedi cd tekrara çalıştırıyorum orgine yönlendiriyor ve sorun olduğunu söylüyor.Ne yapmalıyım?

İlgili sorular

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...