Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

kapalı ACİL YARDIM LÜTFEN !! ORİGİNİM AÇILMIYOR!!

0 oy
27 Kasım 2014 The Sims 4 - Soru kategorisinde Neurosis ♦ Bilge Üye sordu
23 Temmuz 2017 Neurosis kapalı
Arkadaşlar.. Ben daha demin orijinimi önerilen bir sonraki sürüme yükselttim. Bundan önce oyunu açmadan evvel orijine tıkladığımda hesabım otomatik olarak açılyordu. Sürümü yükselttikten sonra tekrar orijine tıkladım ancak bu sefer otomatik olarak açılmadı ve 'ORİJİN ID veya E'MAİL'imi ve beraberinde ŞİFREMİ manuel olarak girmemi istedi. Şifremi hatırlıyorum ancak ORİJİN ID/E-MAİL'imi unuttum ve buraya ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda acil yardım ederseniz sevinirim. Oyuna uzun bir süredir yoğunluğumdan dolayı girmiyordum ve bu bilgileri bir kenarda yazılı olarak kayıtta tutmamıştım. İnternetten ne yapmam gerektiğini az çok araştırdım ama buna benzer sorunlar yaşayan diğer oyuncuların orijinden şifre sıfırlama konusunda yönlendirildikleri sayfalar ya da yanlış yönlendirmeler konusunda çok sıkıntı çektiklerini okudum. Lütfen yardımcı olun. Ne yapabilirim?
Kapatılma nedeni: Sorunu çözdüm

4 Cevap

+1 oy
27 Kasım 2014 misafir cevapladı

Anladığım kadarıyla ID/E-Mail ini unutmuşsun. E-Mail adresini hatırlıyorsan onu girebilirsin. Bu arada herkese şunu da söyleyeyim. Bilgilerinizi doğru girip de açamıyorsanız (yani Origin açılmıyorsa) silip tekrar yükleyin.

27 Kasım 2014 Neurosis ♦ Bilge Üye yorumladı
27 Kasım 2014 Neurosis düzenledi
Rica edersem yeni eklediğim sorularıma yanıt verebilir misiniz?
0 oy
27 Kasım 2014 Neurosis ♦ Bilge Üye cevapladı
Ben de zaten e-mail adresimi unuttuğum için giremiyorum. Orijini siler ve tekrar yüklersem eğer bu durum oyun içi mevcut save dosyalarımı etkiler mi? Yani oyun içine yüklediklerim, ailelerim, en son oynadığım hali ile duran oyunum vs. silinir mi?
0 oy
27 Kasım 2014 Neurosis ♦ Bilge Üye cevapladı
Ve eklemek istediğim bir soru daha var. Şimdi ben e-mail adresimi unuttuğum için orijin hesabımı online hale getiremiyorum. Bu durumda orijini silip yeniden yüklemek bir çözüm getirmeyecektir. Çünkü e-mail adresimi unuttuğum için bu durumda hesabıma girememeye devam edeceğim. Orijin şifremi sıfırlamak istesem, zaten şifremi hatırlıyorum. Lakin yine de denedim diyelim; şifremi sıfırlayabilmek için benden istenecek şey yine e-mail adresim olacak bu durumda. Çünkü şifremin sıfırlandığı haberini ve hesabımı yeniden aktive edebilmek için kullanacağım geçici şifreyi veya yeni şifre edinebilme iznimi vs. yine bu e-mail adresi üzerinden bana ulaştıracaklar. Bu durumda gerçekten ne yapmam gerekiyor? Orijini yeniden eski girdiğim mevcut bilgileri kullandırarak otomatik açılır vaziyete getirmem gerekiyor ama bunu nasıl yapabilirim? Güncellemeden önce açılıyordu çünkü. Ve hatta bundan daha önce yaptığım bir kaç güncellemeden sonra da açılıyordu ancak bu sefer olmadı. Yardım edin lütfen..
27 Kasım 2014 misafir yorumladı
1) Lütfen sorularını böyle ekleme, soru açma bölümü var :) 2) Lütfen kendi soruna cevap vermemeye özen göster :) Çok gerekmedikçe yani 3) Lütfen bir soruya 2 cevap vermemeye çalış, bizim gibi hatan olmasın :)
27 Kasım 2014 Neurosis ♦ Bilge Üye yorumladı
Aynı konu hakkında birden fazla başlık açmak ve konuyu farklı yerlere dağıtmak istemediğim için böyle davrandım. Uyarılarınızı elimden geldiğince dikkate almaya ve uygulamaya çalışacağım. Ancak aynı hattan ilerlemenin yine de başka bir yolu yok mu?
27 Kasım 2014 ugiko sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı
Ilgili bir soru sor seçeneğini seçmek ;)
27 Kasım 2014 misafir yorumladı
Bir kişinin yazdığı bir cevap hakkında görüşlerini bildirmek istersem yoruma tıkla.
27 Kasım 2014 misafir yorumladı
Eğer o cevapla ilgili bir sorun varsa ilgili bir soru sor seçeneğine tıkla. Tabi öyle basit bir soru olmasın.
+1 oy
27 Kasım 2014 ugiko sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı

2. Soruna cevap vermek gerekirse hiçbir save'in silinmez. Hepsi Belgelerim'de duruyordur.

27 Kasım 2014 The Sims 4 - Soru kategorisinde Neurosis ♦ Bilge Üye sordu
23 Temmuz 2017 Neurosis kapalı
Orijin hesabım için kullandığım e-mail adresimi unuttum :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
26 Ekim 2017 The Sims 4 - Soru kategorisinde misafir sordu
0 oy
1 cevap
1 Şubat 2017 The Sims 4 - Soru kategorisinde İREM sordu

18,158 soru

28,278 cevap

27,698 yorum

19,520 üye

...