Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sims 3 'Error during startup' hatası

0 oy
30 Temmuz 2014 The Sims 3 kategorisinde HappyKat Üye sordu
Sims 3 Launcher açıldığında Error during startup hatası çıkıyor.Herşeyi denedim neredeyse.Hatta oyunu silip yeniden kurdum.Ama bu hata supernatural eklenti paketini yüklemeye çalıştıktan sonra oldu.Supernatural yüklemesi hata verdi.neden bilmiyorum sanırım cd'si bozuktu,sonra yüklemeyi kapadım sims 3 açmaya çalıştım,ama açmadı bu hatayı verdi.Bu hata nasıl gider bilen varmı?

3 Cevap

+4 oy
30 Temmuz 2014 Silverwolf cevapladı
31 Temmuz 2014 HappyKat seçti
 
En İyi Cevap

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene. "Belgeler\Electronic Arts\The Sims 3"ü bir yere yedekle ve sil. Yepyeni ayarlar ve kayıtlarla oyuna başla.Düzelirse klasör içindeki sorunlu download, mod gibi sorunlu dosyaları düzenlemelisin, uygun olmayanları silersin tamamen yepyeni bir save'e gerek yok.

Ha, yine olmadı maalesef tek çare, oyunu baştan yüklemek. Temiz kurulum yapman iyi olur, Kayıt Defteri'nden Simsle ilgili kayıtları silmen daha kesin olacaktır. Bununla ilgili sorun olursa yaz.

Sanırım oyunun korsan bu yüzden üzerine modifiye yapılmış bir oyun olmadığına emin ol. Temiz bir oyun kopyası olsun. Supernatural'i kurma, öyle dene. Hata çıkmazsa demişsin Supernatural sonrası çıktı sorun, sağlam bir şekilde Supernatural'i edin. Daha sonra oyuna uygun güncelleştirmeyi yap ve buna uygun cracki bul.

 

31 Temmuz 2014 HappyKat Üye yorumladı
Ama oyunum orjinal
31 Temmuz 2014 Silverwolf yorumladı
O zaman oyunu Origin üzerinden tekrar yükle.
1 Ağustos 2014 HappyKat Üye yorumladı
Çok teşekkür ederim :)
+1 oy
30 Temmuz 2014 minnak Üye cevapladı
30 Temmuz 2014 Burkay düzenledi
aynı olay bende de olmuştu.sims i 'tam anlamıyla'' kaldırman gerekiyor.ayrıca simstr ye de bak yardımcı olacaktır.
30 Mayıs 2015 Eren yorumladı
Bu hatayı alanlar;

Windows başlat a basın. regedit yazıp çıkan uygulamayı açın.HKEY_LOCAL_MACHİNE ye basın. İçinden SOFTWARE yi bulup basın. Sonlara inin, sims klasörünü bulun. İçinden sizin pc de sims YÜKLÜ OLMADIĞI sims klasörlerini silin. ( mesela bende showtime ve sims 3 varsa o 2 si hariç diğer sims klasörlerini silceksiniz. sims 3 ü kesinlikle silmeyin) kapatıp oyunu başlatabilirsiniz.... İiyi Oyunlar :)
0 oy
30 Mayıs 2015 Eren Karakuş Üye cevapladı

Bu hatayı alanlar;

Windows başlat a basın. regedit yazıp çıkan uygulamayı açın.
HKEY_LOCAL_MACHİNE ye basın. İçinden SOFTWARE
yi bulup basın. Sonlara inin, sims klasörünü bulun. İçinden sizin pc de sims YÜKLÜ OLMADIĞI sims klasörlerini silin. ( mesela bende showtime ve sims 3 varsa o 2 si hariç diğer sims klasörlerini silceksiniz. sims 3 ü kesinlikle silmeyin) kapatıp oyunu başlatabilirsiniz.... İiyi Oyunlar :)

 

2 Haziran 2017 Melda yorumladı
İşe yarıyor gerçektende hayatımı kurtardınız artık ağlamaya başlamıştım olmayacak diye allah razı olsun çok teşekkürler Eren :)))
18 Şubat 2018 misafir yorumladı

softwarea bastığımda çıkan klasörler arasında sims yok ne yapmalıyım? acil yardımcı olur musunuz lütfen. oyunu steamden indirdim bu arada

2 Mayıs 2018 misafir yorumladı

en altta wow ile başlyan bi dosya var sims onuun içinde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
0 cevap
3 Ocak 2017 The Sims 3 - Soru kategorisinde MC Özde Lovato Üye sordu
0 oy
1 cevap
14 Ağustos 2019 The Sims 3 - Soru kategorisinde misafir sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,489 üye

...