Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Outdoor Retreat ile ilgili düşünceleriniz

0 oy
28 Aralık 2014 The Sims Sohbetleri kategorisinde Ege Sayın ♦♦ Abide Üye ♦♦ sordu
Sizce nasıl bir paket olucak EA beklentileri karşılayabilcek mi?

 

Bence bon voyage gibi  bir paket olucak güzel eşyalar bekliyorum alında hotel özelliği gelseydi oda güzel olurdu....oyun sims 3'ün ek paketleri kadar pahalı kafadan bir hesap yaparsak büyük ihtimal ek paketler 80 tl civarında olucak gibi... sizin düşünceleriniz neler? ilk paket bu olmasaydı sizce ne olmalıydı?(Bence supernaturer ideal).Sıkıntıları bir nebzide olsa karşılayabilcekler mi?

7 Cevap

0 oy
28 Aralık 2014 Rassatu sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı
Gezebilmek kisitli oldugu icin bence ideal sinifina konulabilir.Cunku belirli alandaki aktiviteyi arttirmaya calismislar.Bence guzel bir pakete benziyor.Ama daha da farkli bir sey olabilirdi tabii.

Mesela artik "Seasons" yapmak mantiksiz.Baska bir paketin icine atmalarinin gerekli oldugunu dusunuyorum.

Ben ilkte Late Night tarzi istiyordum.Ama Mert'in yorumundan sonra onun dedigi uzerinde dusundum ve hak verdim.Ilk paket oldugumuz yerdeki aktiviteyi arttiracak bir sey olmali.Late Night oldugunu dusunsene,yukleme ekranlari her dakika gozumuzun onunde olurdu.
+1 oy
28 Aralık 2014 Batu Cezalı cevapladı
Bence oyuna yeni şeyler kattığı için eğlenceli olacaktır. Çok şey bekleme bence ama :D Otel falan gelmeyecek diye biliyorum. Sadece kamp yapabilme yerleri gelecek. Bitki bilimcilik meslği gibi şeyler. Eşyalar tam konuşulmadı ama yeni kasaba her şeye değer gibi geliyor bana. Minik bir kasaba ancak gerçekten güzel bir kamp havası veriyor.
+1 oy
28 Aralık 2014 Kadircan Yapar Üye cevapladı
9 Haziran 2017 düzenledi

Bence çok eğlenceli olacak. Kamp yapmayı bir de Sims 4'te göreceğim. Çok şey eklemese de, oyuna eklenecek easter eggleri merak ediyorum. smiley

+1 oy
28 Aralık 2014 privatesim ♦♦ Abide Üye ♦♦ cevapladı
Ne EP ne de SP daha çok az sayıda aktivite ekleyen bir paket. Böyle böyle ufak paketler çıkararak eksikliklerin tamamlanacağını düşünüyorum. Güzel olacak yani :))
+1 oy
29 Aralık 2014 I vomit rainbows. Yardımsever Üye cevapladı
Kamp yerinde otelvari bir lot olacakmış,isteyen çadırda kalacak;isteyen de orayı (Rent) kiralayabilecekmiş.
0 oy
18 Ocak 2015 The Swan King Üye cevapladı
Ben çok beğendim :D Tam bir kamp hayatı gibi. Öncelikle kamp aktiviteleri çok hoşuma gitti. Ortama kamp ruhu katıyor :) Ayrıca kamp kıyafetleri de hoşuma gitti. Kamp eşyaları ve çevre daha da hoşuma gitti ^_^ Gizli yere bayıldım! Kısacası bana göre çok hoş bir paket. Amacından sapmamış. Sanki Sims 2 Bon Voyage'deki Three Lakes'in bir üst versiyonu gibi. Ben çok eğlendim :)
0 oy
26 Ocak 2015 Dreamer Girl ♦ Bilge Üye cevapladı
Konu açamıyorum kaldırıyorlar. Ama bir arkadaş bana burda linkini attı ve çalışıyor. Crack falan yok mod olarak yüklemişler. Oynamak isteyenler ama almayanlar burdan indirebilir. Gerçekten çalışıyor. Biliyorum çoğunuz inanmayacak ama bende inanmamıştım açıcası :D

İki parça birinci parçası:

http://www.mediafire.com/download/bx6rn722nua2crw/mods_and_instructions.rar

İkinci parçası:

http://www.mediafire.com/download/cvplgaylf3nl5dv/Data.rar

Kurulum videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=_uO5EfEL5Ok

NOT: Grate falls (yanlış yazmış olabilirm) trailer`ındaki tuvalet :D ve bir kaç şey oyunda eksik.
26 Ocak 2015 Dawed Üye yorumladı
benim oyun orjinal datayı nereye atıcam yardımcı olurmusun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
10 Ağustos 2015 The Sims 4 - Soru kategorisinde Starlife Yardımsever Üye sordu
0 oy
1 cevap
11 Temmuz 2015 The Sims 4 - Soru kategorisinde bıktımm sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,497 üye

...