Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

kapalı bu oyun nasıl bir şey genel olarak biri anlatabilir mi ?

0 oy
1 Ağustos 2014 SimCity kategorisinde erentranslater Üye sordu
2 Eylül 2014 Silverwolf kapalı
Kapatılma nedeni: Cevaplandı.

3 Cevap

+5 oy
1 Ağustos 2014 Silverwolf cevapladı
1 Ağustos 2014 erentranslater seçti
 
En İyi Cevap

Kendi sanal şehrimizi kuruyoruz SimCity ile. Belirli bir bütçen oluyor, şehri büyütmeye/idare etmeye çalışıyorsun.

Ayrıca; "SimCity 4'te bir belediye başkanı olup şehrimizdeki simleri en iyi bir şekilde yaşatmak ve şehri altyapı yatırımlarıyla daha değerli bir şehir haline getirmek amaçtır. Oyunda geliştikçe yeni binalar ve yeni mekanlar evler dünyanın tanınan yapıtlarını da yapabilmekteyiz (Bu yapıtlar arasında Ayasofya da bulunmaktadır). Bu Serisi diğer serileri arasında büyük bir fark olup gelişme kaydetmiştir. En büyük fark kentleri parçalara ayırılabilmesi ve birleştirilebilmesi; her birinin ayrı ayrı geliştirilebilmesidir. Bölgesel oyun kavramı SimCity'nin bu serisinde başka bir boyuta ulaştı. Yeniliklerinden biri de 3 tane küçük alan büyüklüğündeki yerleri de kontrol edebilebilmesidir. En geniş alan oyunda 256 x 256 olup gerçek hayatta bu ölçü 4 km karelik bir alana eşittir.

Bu versiyonunda tek kişiye bağlı diğer şehirler de geliştirilebilmekte. Bu sayede şehirdeki nüfus da büyük oranlara çıkartılabiliyor.

SimCity 4 kullanıcılarına pek çok seçenek sunmaktadır. Ayrıca farklı konularda danışılabilecek uzmanlar da yeni sürüme eklenmiş. SC4 bireysel binaları finanse edebilmek için yeni özelllikler getirmiştir. Kamu hizmet kuruluşları için bakım masraflarına SC4'te ayarlayabilme özelliği getirilmiştir." - Vikipedi

0 oy
5 Ağustos 2014 Sefaberk Çimen Yardımsever Üye cevapladı
Kısacası Bi diktatör olmak istersen SimcİTyi öneririm
0 oy
2 Eylül 2014 Ege Sayın ♦♦ Abide Üye ♦♦ cevapladı
hayalindeki şehiri kur!

oldukça eğlenceli bir oyun ben sana simscity 4 ya da simcity socities öneririm simcity 2013 aşırı pahalı olmadı mecburen netten indireceksiniz...
2 Eylül 2014 Silverwolf yorumladı
1 ay önce cevap verilmiş, mevzusu kapanmış bir soru bu? Neyse benim hatam, kapatmalıydım..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
1 Ağustos 2014 SimCity kategorisinde erentranslater Üye sordu

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,527 üye

...