Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sims 3 pets korsan

0 oy
25 Ocak 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde KaylaPewds Üye sordu
sims 3 pets için torrent sayfası önerebilirmisiniz birde torrent olarak ep kurumunu biri anlatabilirmi?

2 Cevap

+1 oy
26 Ocak 2015 Simmer1905 Üye cevapladı
28 Ocak 2015 KaylaPewds seçti
 
En İyi Cevap
öncelikle sana vereceğim linklerdeki şeyleri bilgisayarına indir ve kur.(linklerdeki yazılımların ne olduğu ne işe yaradığı bilgisi verilmiş o yüzden burada tekrardan açıklamayacağım)

http://www.tamindir.com/daemon-tools-lite/

http://www.tamindir.com/utorrent/

bütün bunları bilgisayarına kurduktan sonra sims 3 pets torrenti bulup indirip kurmak kalıyor.Bunu da kickass.so dan yapabilirsin linki;(kickass.so da istediğin her şeyi bulabirsin oyun,film vs.)

https://kickass.so/the-sims-3-pets-flt-repack-t5919606.html

linkte yer alan downlond torrente tıkladığında utorrent otomatik olarak açılır açılan pencerede tamam dersen indirme işlemi başlar indirme işmeli tamamlandığında yeşil barda gönderiliyor yazısını görürsün

sonra belgelerinden indirilenler klasörüne gel ve sims pets klasörünü bul klasörü aç ve klasörde daemon tools un amblemi olan dosyaya tıkla tıkladığında kalıp dosyası yerleştiriyor uyarısını alırsın sonra açılan pencerede autorun.exe çalıştıra tıkla ve oyunu kur oyun kurulumu bittikten sonra geriye crack yapmak kalıyor bunun içinde bilgisayarıma tıkla ve cd rom sürücünde bulunan sims pets e sağ tıkla aç de sonra fairlight klasörünü aç açıktan sonra game klasörünüde aç sonra bin klasörünü de aç bin klasöründeki iki dosyayı  sağ tık yaparak kopyala sonra bilgisayarımda yerel disk c ye gir sonra program dosyaları de ordan electronic arts klasörünü bul aç sonra açtığın klasörde sims 3 pets klasörünü bul ve tekrar sağ tık yaparak yapıştır böylece oyunun crack ıde tamamlandı ben sonra aynen bu işlemi yani sims 3 pets klasörüne yapıştırdığım dosyaları sims 3 klasöürne de yapıştırıyorum buna gerek var mı bilmiyorum ama yapıyorum bu arada yukarda yazmayı unuttum yapıştır dedğinde sana uyarı vericek sen kopyala ve değiştir de. en kolay ve anlaşılır şekilde anlatmaya çalıştım yapman gerekenleri eğer anlayamazsan youtube da anlatım videoları bulabilirsin
28 Ocak 2015 KaylaPewds Üye yorumladı
Teşekkür ederim çok iyi anlatmışsın :)
+1 oy
25 Ocak 2015 Ela ♦ Emektar Üye cevapladı
16 Mart 2015 Ela düzenledi

Torrent-oyun'da bulunuyor. Linki :

http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=10453.0

EP kurulumunu ben de pek bilmem ama bildiğim bir şey var EP'lerin sırası önemlidir. Ve dosya torrent olarak indiği için bir torrent programına ihtiyacın var.  Zaten bu yüzden CD'leri tercih ederim :) (Ben pek yardımcı olamamışımdır kurulum konusunda ama umarım bir yerlerden bulursun yada sitedeki arkadaşlarımız yardım eder :) )

İyi oyunlar .. :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
14 Ekim 2022 The Sims 3 - Soru kategorisinde misafir sordu
0 oy
0 cevap
3 Ağustos 2020 The Sims 3 - Soru kategorisinde Aslı sordu
0 oy
0 cevap
8 Ekim 2018 The Sims 3 - Soru kategorisinde yasminelessa Üye sordu

18,158 soru

28,278 cevap

27,698 yorum

19,524 üye

...