Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

CowPlant Nedir, Ne İşe Yarar?

0 oy
12 Şubat 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde vecide Üye sordu
cowplant sütü ne işe yarıyor.Rehberde yediği yada tükürdüğü simin ruh haline göre verimli oldugu yazıyo.yanı playful simi yerse başka bir simi playful yapmak için sütü içirebilirmiyiz bu hayat puanarıyla aldıgımız iksirlerle aynı görevimi görüyo yani

3 Cevap

0 oy
12 Şubat 2015 S_Isabella Üye cevapladı
Daha denemiş değilim çok atıf yapamam o yüzden fakat araştırmalarıma göre. Cowplant isimli yari inek yari bitki olan ilginç şey aç kalınca bir simi yiyince ve yediği şim mutlu ise (yenirken) cowplant süt veriyormuş o sütün sadece simleri mutlu ettiğini okudum. Yani bence cowplant yapması zahmetli ama çok ta bir işlevi olmayan ilginç şey.. :)
0 oy
12 Şubat 2015 Eca sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı
23 Mart 2017 Eca düzenledi

Cowplant mood'u yüksek bir Sim'i yediyse salgıladığı sütü içen Sim'in mood'u artar. Mood'u düşük bir Sim yediyse salgıladığı sütü içen Sim'in mood'u düşer.

+2 oy
30 Mart 2015 Silverwolf cevapladı

The Sims 3 ile The Sims 4 arasında farklılkları var, ben The Sims 3'e göre sorduğun için öyle cevap vereyim. Bilimsel adı "Laganaphyllis Simnovorii" olan bu bitkinin inanılmaz özellikleri var! En önemli etkisi siminin bulunduğu yaş evresini sıfırlıyor, siminin ömrünü uzatıyor.

Bu bitkiye sahip olmak için Store'dan satın alman lazım, gerçek para işin içine giriyor ama internette korsanını bulman mümkün.

Cowplant'i 3 günden bir beslemen gerekiyor, beslemezsen ağzından bir pasta çıkarıyor ve bunu simleri yemek için yem olarak kullanıyor. O yüzden işin olmadığı sürece aç bırakma, aç bıraktığın zaman ise ev halkına, sevdiğin simlere dikkat et! İleride eşin olacak simi ağzından pasta çıkaran bir etobur bitkinin yanına koymak pek akıl karı değil.

Pek bu ölümler boşa mı? Hayır! CowPlant bir simi yediği zaman özel sütünü salgılar. Pis olan ve  Good, Lucky, Unlucky ve Daredevil özelliklerine sahip simlerini genelde tükürür. Bebek ve çocuk simleri yemezler.

Yani sims evreni bir nevi yaşamları dengeliyor: Birinin ömründen alıp diğerine veriyor.

Ayrıca simin 7 gün boyunca "Divine Meal" moduna sahip oluyor ve bu +75 mood demek.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
7 Ağustos 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde SeymanurGrr Üye sordu
0 oy
2 cevap
0 oy
3 cevap
8 Eylül 2017 The Sims 4 - Soru kategorisinde misafir sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...