Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

eklentileri ücretsiz takas etmek

0 oy
25 Mayıs 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde bx sordu
Arkadaşlar acaba güvenilir birilerini bulup origin hesaplarımızı paylaşarak birbirimizdeki eklentileri ücretsiz takas etmek mümkün mü?

İnsanlar internette böyle paylaşımlar yapıyor doğru olmadığının farkındayım ama acaba güvenilir birilerini bulup eklenti paketi karşılıklı indirmemiz sorun olur mu ya da yapan var mı?

3 Cevap

0 oy
25 Mayıs 2015 ugiko sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı
Maalesef ona Ea izin vermiyor. Ayrıca zaten Simdünyasında böyle bir Paylaşım yapılması doğru değil.
+2 oy
25 Mayıs 2015 Silverwolf cevapladı

Artık o oyunlar size ait olduğu için başkasına aktarmak mümkün olmuyor ama hesap bilgilerinizi paylaşarak birbirlerinizin hesaplar üzerinden yükleyebilirsiniz. Ha, bu ne kadar güvebilir %0; takası yaptığın kişinin insafına kalmış. Burada böyle bir olay olmadı ama diğer siteler üzerinde zamanında oldu ve gördüm ki çoğu kişinin hesabı çalındı. Buna benzer sorular geçmişte de sorulmuştu, aynı cevabı vermiştik: Bir sorun halinde Sim Dünyası ekibi olarak herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz.

0 oy
25 Mayıs 2015 Murat ♦ Kral Üye ♦ cevapladı
Ailenle veya yakın bir arkadaşınla paylaşacaksan neden olmasın. Güvenmediğin kişilerle paylaşmadıktan sonra sorun olmaz.

Ama son yüklediğin eklenti senin Origin hesabında olursa daha iyi olur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
23 Eylül 2016 The Sims 3 - Soru kategorisinde BlueSims Üye sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,494 üye

...