Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

İstediğım yorumu yazabilmem

0 oy
20 Ağustos 2014 The Sims 4 kategorisinde OMer_OZturk2 Yardımsever Üye sordu
Arkadaşlar ve moderatörler ben sims 4 hakkımda 2-3 defa kötü yorumda bulundum.Kötü yorum dedigim begenmedigimi ve almicamı belirttim ama Yağız adlı arkadaş sürekli oyun hakkında kötü yorumda bulunduğumu söyledi daha sonra benim adımı başka yorumlarda kullandı ve bu beni çpk rahatsız etti.Ben o zamanlar sims 4 ü begenmiyodum ve düşüncemi yorum yapıyodum.Benim bildigim istedigim gibi yorum yapabilmem lazım yani kimseye laf soylemeden kufur etmeden yorum yapılabiliyo.Bende öyle yaptım ama habire bir bana laf sokma çabaları var bazı arkadaşların.Lüften biri bu konuya el atsın.Anlamadığım küfür etmedim, laf sokmadım sadece gene mi eksik var be almam yazdım ve pahalı oldugunu soylediim bu benim dusuncem belki siz begenmis olabilirsiniz ama benim dusunceme saygı duymak zorundasınız evet simdi oyunu begenmeye basladım güzel bi oyun eksikleri var ama yinde de farklı seyler de var özellikle yeni gelen videolar ve haberlerle oyuna ısındım ama lutfen yani biriniz bu konuya el atarsa sevinirim

2 Cevap

+2 oy
20 Ağustos 2014 Burkay sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı
20 Ağustos 2014 OMer_OZturk2 seçti
 
En İyi Cevap
Yorumlar ve tartışmalar hakarete dönüşmediği sürece müdahale etmemeye çalışıyoruz. Bence Yağız bu yazıyı okup isteğini yerine getirecektir.
0 oy
21 Ağustos 2014 Yağız Türer Üye cevapladı
Merhaba ben Yağız  ben oluyorum burda .
Kardeşim oyunla ilgili istediğin yorumu yap , istediğin kötü şeyi de ama olayı korsana bağlama.. Oyun kötü vs. diyen onlarca arakdaş var ve hiçbirine bişi demiyorum çünkü kişisel bi görüştür , ama hiç biri de SENİN GİBİ yok oyun kötü yok korsan en iyisi yok orjinal alanlar iyi mi vs.  sen bunları yazarak orjinal alanları enayi yerine koyamazsın .
Sen oyunu eleştirebilirsin bende eleştirebilirim ki eleştirdiğim noktalar var ama sen işi yasa dışına teşvik etmeye veya orjinal alanları ENAYİ  yerine koymaya başlarsan bende seni uyarmak adına haberlerıin altına yorum yapabilirim .

Eleştiri yap gözümü ye , ama orjinal alanlara laf atma veya teşvik etme ..Onun dışında ben zaten sei tanımıyorum kişisel bi garezim yok . Git istediğin kötü sözleri söyle oyuna ben bir gram lafetmem ..

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR DERDİMİ , TEŞEKKÜR ETTİM
21 Ağustos 2014 OMer_OZturk2 Yardımsever Üye yorumladı
Yağız arkadaşım ben hiçbir zaman korsan alın diye bir yorumda bulunmadım.Çünkü bende zamanında korsan sims oynadım ve çok hatalarla karşılaştım o yüzden şu an simslerimin hepsi orjinal ayrıca sims 4 ü de alırsam orjinal alırım.Bu sitede bi ömer ben yokum belki başka ömer yazmıştır korsan alın diye ama ben KESİNLİKLE orjinal almayın korsan alın diye bi yorumda bulunmadım.
21 Ağustos 2014 OMer_OZturk2 Yardımsever Üye yorumladı
Orjinal alanları da enayi yerine koymuyorum zaten öyle bişey desem enayi ben olmuş olurum çünkü bende orjinal kullanıyorum.
21 Ağustos 2014 OMer_OZturk2 Yardımsever Üye yorumladı
Ayrıca nedense benim yorumlarımdan bir tek SEN rahtsız olmuşsun bu da garip.

İlgili bir soru bulunamadı

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...