Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

bana biri detaylı bi şekilde anlatabilirim bella :D

0 oy
17 Eylül 2014 The Sims 3 - Soru kategorisinde tuge03 Üye sordu
BEN ÇOK MERAK EDİYORUM SİMSTE BELLA GOHTUN HİKAYESİNİ BİRİSİ BANA UZUNCA BELLANIN DETAYLI ANLATABİLİRMİ AMA KENDİSİ BİDE SİMS3TE B U BELLA DA ÇOCUK BÜYÜYÜNCE KAYBOLCAKMI ?

4 Cevap

+1 oy
18 Eylül 2014 misafir cevapladı
18 Eylül 2014 tuge03 seçti
 
En İyi Cevap

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bella_Goth adresinde Bella'nın olayı geçiyor. Ben sana anlatayım. Sims 1'de Bella, eşi Mortimer ve kızı Cassandra ile yaşıyordu. Sonra Sims 2'de Bella kayboldu yani uzaylılar kaçırdı. Bunu Caliente kardeşler ve Don planladı. Sims 3'te Sims 2'ye göre Don Cassandra'nın zaman makinesini mi ne bulmuş ve zaman geriye gitmiş. Ama kendisi bir yetişkin. Bella ve Mortimer ise çocuk. Sunset Valley ve Riverview hariç diğer şehirlerdeki karakterlerin niye hala yetişkin olduğunu bilmiyorum. Küçük Bella büyürse kaybolmaz. Sims 4  kronolojik sıraya göre Sims 3 > Sims 1 > Sims 4 > Sims 2 olarak sıralanıyor. Yani Bella şuan kaybolmadı, yetişkin ve 2 çocuğu var.

18 Eylül 2014 tuge03 Üye yorumladı
18 Eylül 2014 tuge03 düzenledi
ccaliente ve donlar sims3 te varmı ?
18 Eylül 2014 misafir yorumladı
Evet ve yetişkin olarak.
19 Eylül 2014 tuge03 Üye yorumladı
resimlerini atarmısın :A.SASD. ve hangi evde yaşıyolar ib bulamadım -,-
19 Eylül 2014 tuge03 Üye yorumladı
ama evlerini atarsan :) sevinirimmm
0 oy
17 Eylül 2014 buse Üye cevapladı
Aslında bu bildiğim kadarıyla birçok sitede var. Arayınca bulunuyor.

Ben de tam bilmiyorum ama bir yerde okumuştum. Bildiğim yazayım bari. Hatam varsa özür dilerim.

Sims 1'de bu Bella Goth'la Mortimer evli bildiğin üzere. Ancak bu ikisi farklı karakterlerde oldukları için bazen birbirlerinin isteklerine yanıt veremeyebiliyorlar. Bella romantik bir simken Mortimer ise daha çok bilgi öğrenmek derdinde. Olay böyle olunca Bella başkalarıyla görüşmeye başlıyor. Bella Sims 1 de en son Don Lothario'nun evine giderken görülüyor ve kayboluyor. (Sims 1 oynamadım. Sims 4 çıktığında eski aileler geri dönüyor diye haber çıkınca araştırdım.  Oradan aklımda kalanlarla yazıyorum :) )

Sims 2'de ise Bella etrafta gözükmüyor. Ancak Mortimer, Mortimer'ın Bella'yla olan çocukları ve Don Lothario hala oyunda. Sanırım Bella da arada bir sokaktan geçerken görülüyormuş.

Sims 3 is zamanın gerisine dönüyor. Yani burada Bella da Mortimer da daha çocuk olarak görülüyor. Ve Bella hala eski soyadına sahip.

Sims 4'ü ise biliyorsundur. Hala aynı karakter hala aynı aile. Bildiğim kadarıyla anlattım. Sürekli söylediğim gibi önceden okumuştum. Bunlar aklımda kalanlar. Yanlış bir şey yazdıysam söyleyin düzeltirim. :)
17 Eylül 2014 buse Üye yorumladı
Ama şu an boşa yazdığımı farkettim. Aynı konu aşağıda da varmış ve http://tr.wikipedia.org/wiki/Bella_Goth burada detaylı bir şekilde anlatıyormuş. :)
0 oy
18 Eylül 2014 Ege Sayın ♦♦ Abide Üye ♦♦ cevapladı
aramaya bella gothun gizemi yaz..
0 oy
28 Ocak 2015 GamerZeyno Üye cevapladı

Ben sims 4 te Bella Goth'u ve Caliente kardeşleri buldum.Nerde yaşadıklarını cevap gelirse yazarım.İyi oyunlar iyi gizem çözmeceler :)

İlgili sorular

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,531 üye

...