Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Bir sure ara veriyorum/Hayir veremiyorum ara,cunku bu siteden gercekten kopamiyorum.

0 oy
21 Eylül 2014 Diğer kategorisinde Rassatu sdsorucevapekipmini02 SimGuru sordu
27 Aralık 2014 Silverwolf yeniden gösterildi
Insanlarin baska fikirlere acik olamamasi en sinir oldugum seydir.Bu aralar soru-cevap sayesinde  buna yeterince doymus bulunmaktayim.Eger ben size bir "TAVSIYE" veriyorsam illa onu yapmak zorunda degilsiniz.Madem sorumdaki onerilerim hosunuza gitmedi duzgun dille anlatin o zaman,sacma ve cocukca yollarla degil.Benim de bir sabrim var yeter artik.Ben boyle seylerle sinirimi yipratamam.Hayatim da sinirimi yipratan cok sey var zaten.Daha fazlasina katlanamam artik.Tum site adminlerine tesekkur ediyorum ve tabii ki bir cok arkadasima(Baska fikirlere acik olan arkadaslarima).Belki de cok surmez ama su an cidden yoruldum ben boyle at gozlugu takan insanlardan.

7 Cevap

+1 oy
21 Eylül 2014 Nisa ♦♦ Abide Üye ♦♦ cevapladı
Haklısın sinirlenmekte fakat bunun için siteyi bırakmamalısın bence ama yinede sen bilirsin umarım en kısa zamanda tekrar seni burada görürüm :))
21 Eylül 2014 Sefaberk Çimen Yardımsever Üye yorumladı
Bak hiç Nisa bırakıyor mu :D
21 Eylül 2014 Nisa ♦♦ Abide Üye ♦♦ yorumladı
Ahaha ben eğleniyorum burda valla hiç bir kendini bilmez beni vazgeçtiremez buradan aynı şeyi Batuhan'a da tavsiye ediyorum ama tabiki kendi bilir :D
21 Eylül 2014 Rassatu sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı
1 saat zor dayandim,dondum :)
21 Eylül 2014 Nisa ♦♦ Abide Üye ♦♦ yorumladı
Hoşgeldin :D
21 Eylül 2014 Rassatu sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı
Hosbulduk :D
+1 oy
21 Eylül 2014 Sefaberk Çimen Yardımsever Üye cevapladı
Bence ara verme İnsanların ne dediğini takma sen kendi dediğini uygun görüyorsan o iş orda bitmiştir.
+1 oy
21 Eylül 2014 Ege Sayın ♦♦ Abide Üye ♦♦ cevapladı
boş ver ya hiç sinirlenme onlar gelir gelir gider ne yalan söyleyim benim burda sevmediğim birsi var ama ad vermek istemiyorum onun için ara vermem ben ara verdim biraz meşguldüm ama 1 gün sonra geri döndüm sende hemen geri dön tamam mı =)
+1 oy
21 Eylül 2014 Silverwolf cevapladı

Sanırım laptoplu soru? Konuya el attım ama kimsenin fikirlerini müdahalede bulunamam. Herhangi bir hakaret vs. yoktu. Senin kararın ama kararından vazgeçmeni yeğleriz =) Sevmediğin cevap varsa "-" puan ver, hakaret vs. varsa "uyar"

+1 oy
21 Eylül 2014 ugiko sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı
9 Haziran 2017 düzenledi

Bence bırakman saçma oldu. Benim bile bu bölümde nefret ettiğim ve sorularını cevaplamadığım 2 kişi var. Şikayet ettiğim birçok yorum da oldu.

O cevapları uyar' a tıklayarak uyarmalısın.

Ya da eğer soruyu cevapladılarsa eksi oy vermelisin.

Yine de görüşürüz.sad

+1 oy
21 Eylül 2014 Natropa ♦ Efsanevi Üye ♦ cevapladı

Umarım fikrini değiştirip tekrar dönersin. Önerilerini sevmiştim. 

0 oy
21 Eylül 2014 Murat ♦ Kral Üye ♦ cevapladı
Bana mı sinirlendiniz bilmiyorum ama herkesin fikrini beyan etmesinde ne gibi bir kusur olabilir. Kim neden sizi sinirlendirmek istesin? Başkaları hakkında böyle önyargılı düşünmemelisin. Diğer kullanıcıların uslubu farklı olabilir. Bunun içinde sinirlenmene değmez. Ama herkes birbirine saygı çerçevesinde yaklaşmalı. Burası bir yardımlaşma platformu. Ucu açık sorular olabiliyor. Ve siz de bunun farkındaysanız takmayın. Sonuç olarak kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama başkalarına kin ve nefret duygusu içerisine girmek, huzurlarını bozmak hoş bir şey değil. Bahsettiğiniz kişileri antisempatik olarak göstermemelisiniz. Kimsenin buna hakkı yok.
22 Eylül 2014 Murat ♦ Kral Üye ♦ yorumladı
22 Eylül 2014 Murat düzenledi
Ayrıca benim cevabıma yazdığınız yorumu uyaran ben değilim. Benim cevaplarıma sizin de dediğiniz gibi ''saçma ve çocukça tavırlar yüzünden'' (kimseye böyle hitap etmek istemezdim ama mecburum) - ve uyarı yağmuru yağması normal bir şey artık ben alıştım. Ben böyle bir insan olmadığım için bu tür şeylere girişmiyorum. Saygı bekliyorum sadece. Ortamın yaşı genç olduğu için anlayışla karşılıyorum. Umarım sen de şimdi veya sonra anlarsın.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap
9 Eylül 2014 Genel Sohbet kategorisinde Ege Sayın ♦♦ Abide Üye ♦♦ sordu
0 oy
2 cevap
25 Ekim 2014 Diğer kategorisinde misafir sordu
0 oy
6 cevap

18,158 soru

28,278 cevap

27,698 yorum

19,517 üye

...