Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Soru Cevap Güncellendi!

+9 oy
16 Haziran 2017 Diğer kategorisinde Burkay sdsorucevapekipmini02 SimGuru sordu

Bir süredir soru-cevap platformunu güncelliyorduk ve nihayetinde güncelleme tamamlandı. Güncelleme ile gelen yenilikler ve giderilen sorunlar:

  

  • Profilinize girerek bilgisayarınızdaki bir görüntüyü profil resmi olarak ekleyebilirsiniz.(Önceden sadece Gravatar özelliği ile profil resmi eklenebiliyordu.)
  • Yazı editörü yenilendi. Artık daha modern arayüz ve seçenekler sayesinde görselleri ve Youtube videolarını çok daha rahat ekleyebilirsiniz.  Ayrıca ''Önizleme'' özelliği sayesinde soracağınız soruların veyahut atacağınız cevapların ve yorumların nasıl görüneceğine bakabilirsiniz.
  • Önceden yorum atarken herhangi bir yazı editörü çıkmıyordu. Artık yorumlarınızı da yazı editörü özelliği ile yazabileceksiniz.
  • Bundan böyle sorulara da puan verebileceksiniz.
  • Artık ana sayfada da soruların altında profil resimleri görünüyor.(İlgili soruda en son aktif olan kişinin profil resmi görünüyor)
  • Soru sorarken artık ''Oyun Orijinal mi?'' sorusu çıkıyor. Böylece soruyu cevaplayacak olanlar oyunun orijinal olup olmadığına göre cevap verebilirler. Tabii ki oyunun orijinal olup olmadığını kimseye söylemek istemiyorsanız soruyu cevaplamak zorunda değilsiniz.
  • Menü ve logo yenilendi.
  • Bundan böyle tüm soruyu başlığa yazıp yollamak diye bir şey olmayacak. Soru sorarken soru içeriği kısmının doldurulması zorunlu kılındı.
  • Birçok hata giderildi. Mesela, önceden CC ile başlayan sorular sorulunca 403 hatası alınıyordu. 
16 Haziran 2017 Eca sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı
Oyunun Orijinal mi? olayını çok sevdim. Teşekkürler! :)
16 Haziran 2017 CarpediemNyks yorumladı

Yazı editörü ve yeni rütbe sistemine bayıldım <3 bunun için ayrıca Teşekkür Ederim!

1 cevap

+1 oy
17 Haziran 2017 misafir cevapladı

Oyun Orjinal mi ? Sorusu tıpkı engelli insanları sokakta, kaldırımda onlara ait basamak yollarının olmadığında onlara engelli olduğunu hatırlatmak gibi olmuş. Bu oyunun toplam maliyeti 1000 tl civarı ve Türkiye'de asgari ücret 1400 tl. Orjinal almak isteyip alamayan onca insanın suratına bu oyunu alamadığını suratına vurmak gibi olmuş. Hiç beğenmedim bu sistemi. 

17 Haziran 2017 Burkay sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı

Selam, benim de çoğu oyunum orijinal değil. Korsana da karşı değilim açıkçası. Sadece  korsansa ona göre yardım sunulsun diye yazdık onu. Çünkü orijinal ve korsan arasında yöntem farklılıkların oluyor. Ayrıca rahatsız oluyorsak cevaplamak zorunda değiliz. 


Yani kimseyi yargılamıyoruz, amacımız gelen yardımı hızlandırmak. Ben en iyisi cevaplamak zorunda değilsiniz diye ekleyeyim o listeye.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap
1 Haziran 2017 Diğer kategorisinde misafir sordu
0 oy
1 cevap
23 Şubat 2015 Diğer kategorisinde Ayca Ates Yardımsever Üye sordu

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,527 üye

...