Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

sims 3te mezalıkta aile mezarı nasıl yapabilirm?

0 oy
23 Haziran 2017 The Sims 3 - Soru kategorisinde misafir sordu

benim ailem öldü şuan 13 mezar taşım var hepsini mezarlığa götürdüm ancak ordaki bazı mezarların etrafında çitler var bende öyle yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

2 Cevap

0 oy
23 Haziran 2017 Navy ♦ Bilge Üye cevapladı
Hile panelini açıp "TestingCheatsEnabled" (yanına true yada false da yazabilirsin tercihe bağlı) yazdıktan sonra shifte basarak mezarlığın herhangi bir boş yerine tıkla ve çıkan seçeneklerden Buy yada Build yazılı seçeneği seç. Kusura bakma tam hatırlayamıyorum çıkan seçenekleri :)
0 oy
23 Haziran 2017 Büşra Tekin. ♦ Efsanevi Üye ♦ cevapladı

Navy cevap vermiş ama ben de aile mezarı yapmayı çok sevdiğim için birkaç şey eklemek istiyorum. Mezarlığı işletme olarak satın alabiliyor muyduk hatırlamıyorum ama eğer öyle bir seçenek varsa satın aldığın mekanlar üzerinde düzenleme yapabiliyorsun. Ya da Navy'nin dediği gibi hileyle halledebilirsin. Build mode kullanarak mezarlıkta gereksiz ağaçları vs. silip yerine çitlerle aile alanı yapman mümkün. Ben genelde hileyle uğraşmak istemediğim için boş bir alana mezarları koyup çevresine çiçek bırakıyordum. The Sims 3: Seasons paketiyle parklarda falan yetişen çiçekler var ya, onları kullanabilirsin. Eğer üşenmezsen sonra bize de ekran görüntüsünü at lütfen. *-* 

İyi oyunlar! :angel:

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
28 Kasım 2020 The Sims 3 - Soru kategorisinde gündoğan sordu
0 oy
1 cevap
15 Nisan 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde notmad Üye sordu
0 oy
1 cevap
24 Haziran 2015 The Sims 4 - Soru kategorisinde merve08 Üye sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...