Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

kapalı The Sims 3'ün Ek Paketlerle Birlikte Kurulumu ile İlgili Rehber?

0 oy
24 Haziran 2017 The Sims 3 - Soru kategorisinde Neurosis ♦ Bilge Üye sordu
23 Temmuz 2017 Neurosis kapalı

Arkadaşlar iyi günler;

1) Ben geçtiğimiz günlerde 'The Sims 3'ü internetten sadece 'Base Game' olarak, tek indirdim. Tüm ek paketleri ile birlikte değil, sadece seçtiğim bir kaç ek paketiyle birlikte oynamak istiyorum. Bu yüzden yapılacak 'update' sıraları ve çıkış tarihine göre ek paket listesini de içeren bir rehber var mıdır? Var ise yönlendirebilir misiniz? 

2) Şu anda indirdiğim 'Base Game' oyunumun sürüm versiyonu '1.0.605.00107' ve bu sürümdeki oyunun aslında 'Beta' olduğuna ve bu yüzden güncellenemeyeceğine dair de bir kaç bilgi okumuştum internetten. Bununla ilgili ne yapabilirim? 

3) Ayrıca; oyunu güncellerken oyunun 'Crack'sız olması gerektiği de söyleniyor. Her güncellemeden sonra o güncellemeye ve ek pakete özel bir crack yapılması gerektiği söyleniyor. Bu biraz karışık bir konu benim için... Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Bu durumla nasıl başa çıkabilirim?

4) Seçtiğim ek paketleri ana oyunla birlikte kurmayı başarabilirsem, oyunun kurulum dosyalarını içeren klasörlerin bir kısmını bir disk sürücüye, bir kısmını ise bir başka disk sürücüye taşımam mümkün müdür? Yoksa tüm kurulum dosyalarının aynı klasör içerisinde mi bulunması gerekiyor? Oyun açılırken bu bi sıkıntı ve sorun ihtiva eder mi?

Cevabınızı bekliyorum. Tekrar iyi günler dilerim...

Kapatılma nedeni: Sorunu çözdüm

1 cevap

0 oy
24 Haziran 2017 Eca sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı

1) Bu bağlantıdaki tablodan yararlanabilirsin.

2) Ana oyunun orijinal kopyasını, modifiye edilmemişini, indirmelisin.

3) Ben korsan oynadığım zamanlarda paketlere crack yapmadan oynayabiliyordum. Ana oyuna crack yapmam yetiyordu. Şöyle bir örnek vereyim: Oyununun sürümü 1.65 olsun. Oynamak için 1.65 sürümünün crackini indirdin ve yaptın. Oyunu oynayabiliyorsun. Sonra 1.67 güncellemesi geldi ve oyununu güncelledin. Muhtemelen oyunu oynayamıyorsun. 1.67 sürümünün crackini indirip yapman gerekiyor. Bu cracki yaptıktan sonra oynayabilirsin.

4) Bunun hakkında herhangi bir fikrim yok. Öyle oynayamayabilirsin ama dene derim.

Özetle: Oyunun modifiye korsan değilse Launcher üzerinden oyununu güncelleyebilirsin. Güncellediğinde oyununu son sürüme güncellemiş olursun ve istediğin paketi kurabilirsin. Korsanlarda son sürüm 1.67 mi 1.69 mu bilmiyorum ama 1.67 ise bu cracki kullanabilirsin.

24 Haziran 2017 Neurosis ♦ Bilge Üye yorumladı

1) Ben 'Base Game'e direkt en son sürümün güncellemesini ve crack'ını yaparak daha sonra dilediğim eklenti paketini indirebilir miyim ve eklenti paketlerini indirirken çıkış tarihi sıralaması ile mi indirmem gerekiyor? 

2) Bir de oyuna bazı 'Custom Content'ler indirdim. Oyunun 'Custom Content' indirilmiş hali mi modifiye oluyor? Eğer öyle ise tüm CC'leri 'Launcher'dan 'Unınstal' yaparak silmedli ve Belgelerim'deki Downloads klasöründen taşımalı ya da silmeli miyim?

3) Oyunu cracklamıştım. Güncellemeleri yaparken crack'sız olması gerekiyordu. Şimdi oyunu silip yeniden mi yüklemeliyim ya da indirmeliyim?

4) Eklenti paketlerini sıra ile indirmek gerekiyorsa daha sonra örneğin; en son çıkmış eklenti paketinden 3-4 paket önceki bir eklentiyi yüklesem sorun olur mu?

Teşekkürler...

24 Haziran 2017 Eca sdsorucevapekipmini02 SimGuru yorumladı

1) Evet, indirebilirsin; hayır, sıralama zorunlu değil.

2) Özel içeriklerin oyunun modifiye olup olmamasına bir etkisi olmaz. Bu soruda modifiye korsan ile normal korsan gösterilmiş ve tartışılmış.

3) Hayır, sürümüne uygun crack yapman yeterli.

4) Sırayla yüklemek zorunlu olmadığına göre herhangi bir sorun olmaz.

24 Haziran 2017 Neurosis ♦ Bilge Üye yorumladı

Pekala, söylediğiniz şekilde uygulamayı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
0 oy
2 cevap
10 Ağustos 2018 The Sims 3 - Soru kategorisinde misafir sordu
0 oy
1 cevap
8 Şubat 2015 The Sims 3 - Soru kategorisinde KatyCat Üye sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,492 üye

...