Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

The Sims 4'te Canınız Mı Sıkıldı? The Sims 4 Challengeları #2

+2 oy
13 Temmuz 2018 Rehberler kategorisinde kpop_simmer Yardımsever Üye sordu
13 Temmuz 2018 kpop_simmer düzenledi
3. ASYLUM CHALLENGE
 Bu challenge'ı her ne kadar saçma bulsam da yazacağım. Yalnız saçma dedim ama baya eğlenceli kısacası çıldırabilirsiniz:) Challenge hakkında:
  • 8 tane sim oluşturmalısınız. İstediğiniz şekilde kız erkek sayısını ayarlayabilirsiniz fakat toplam 8 sim olmalı. Yine istediğiniz traitleri ve aspirationları verebilirsiniz fakat "Self-Assured" traitine sahip olamazlar. CC kullanabilirsiniz
  • İsterseniz evi kendiniz yapabilir istersenizde galeriden indirebilirsiniz. Fakat bunun içinde kurallar var:) Hiçbir şekilde hile kullanamazsınız. Evde mutlaka 5 yatak, 6 koltuk , sadece bir banyo ve en ucuz elektronik eşyalar olmak zorundadır.
  • Challenge boyunca sadece 1 simi oynatabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli seçin:)
  • Şimdi ise yapmanız gereken diğer simlerin sizin kontrol ettiğiniz simin isteklerini yapması, sizin onunla yapmak istedikleriniz bitince evden ayrılabilirler.

4.BIG BROTHER CHALLENGE

Bir ara televizyonlarda da izlemiştik. Peki gerçek hayata benzeyen oyuna yani The Sims 4'e niye uyarlamayalım? Işte uyarlanılmış hali karşınızda:
  • İlk öncelikle CAS ekranında 8 adet benzersiz sim yaratıyoruz. Ayrıca trait ve aspirationları yine istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Fakat size bir öneri hepsinde farklı trait ve aspiration kullanırsanız daha çok eğlenirsiniz. CC kullanabilirsiniz. Ve de ben sim yapamam diyorsanız galeriden indiredebilirsiniz.
  • Simlerin hiçbirini hiçbir şekilde kontrol edemezsiniz. Acıksalar, yorgun olsalar hatta ölseler bile. Hiçbir isteğini de yerine getiremezsiniz.
  • Her hafta değişik bir beceri üzerine yoğunlaşmalısınız (resim, fitness, ağaç işleri, yemek pişirme, vs ... oyundaki herhangi bir beceri). Bu becerisi en yüksek olan evden kısa süreliğine tahliye edilebilir. Yani isterseniz o sim ile biryerlere gidebilirsiniz fakat eve geri dönmeli.
  • Hafta da bir kez tahliye olu yani bir sim sonsuza kadar o evden ayrılır. Bunu yaparken arkadaşlık etkileşimlerine bakabilirsiniz.
İPUCU: Simlerin hiçbirinin evden çıkmaması gerekiyor bu yüzden evin dış kapısını tüm simler eve girdiğinde kapıyı silebilirsiniz. 
İYİ SİMLEMELER!
BEĞENDİĞİNİZ CHALLENGELARI YAZMAYI UNUTMAYIN!!

1 cevap

0 oy
19 Temmuz 2018 Berriestt ♦ Emektar Üye cevapladı

Yararlı bir rehber olmuş, aşırı sıkıldığım zamanlar mutlaka deneyeceğim.. teşekkürler! :) 

20 Temmuz 2018 kpop_simmer Yardımsever Üye yorumladı

Birşey değil:) İyi oyunlar! 3.sü gelebilir.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap
+2 oy
3 cevap
26 Ağustos 2018 Rehberler kategorisinde kpop_simmer Yardımsever Üye sordu
+3 oy
2 cevap
11 Ağustos 2018 Rehberler kategorisinde kpop_simmer Yardımsever Üye sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...