Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

YENİ EK PAKET?

0 oy
19 Ağustos 2018 The Sims 4 - Soru kategorisinde Pembe_Kurabiye sordu
20 Ağustos 2018 düzenledi
Seasons dan sonra hangi ek paket çıkıcak bi bilginiz ya da tahmininiz varmı?
Oyun Orijinal mi? : Evet

1 cevap

0 oy
20 Ağustos 2018 DarkSimmer Yardımsever Üye cevapladı
 
En İyi Cevap

Bir bilgim yok ama tahmin yürütecek olursam en erken kasım-aralığa kadar bir expansion pack (ek paket) çıkacağını düşünmüyorum ama EA ve The Sims ekibi bir süpriz yapabilir ve bir game pack ya da stuff pack çıkarabilir. Geçtiğimiz aylarda SimGuru Grant bir anket paylaşmıştı, çiftlik temalı bir paket için. O yüzden (Her ne kadar anketler kesin bir bilgi vermese de) çiftlik temalı bir paket çıkabilir. 

Yine SimGuru Grant (yanlış hatırlamıyorsam SimGuru Grant yapmıştı açıklamayı) The Sims 4'ün en az 3 sene daha süreceğini demişti. 3 sene olacağını varsayıyorum ve bu 3 seneye önemli paketlerden olan Island Paradise gibi University Life gibi çok istenilen eklenti paketlerini hızlı bir biçimde çıkaracaklarını düşünüyorum (Ancak Supernatural gibi doğadışı varlıkların tek bir pakette toplanacağı paket olmaz diye düşünüyorum, hepsi Vampire gibi tek tek çıjabilir). Bu paketlerin önceki paketler gibi az içerikli olacağını düşünmüyorum çünkü Stuff Packlerden dolayı birçok tepki almışlardı ve bu hatayı telafi etmeleri gerekiyor. Dediğim gibi Island Paradise ve University Life paketleri büyük olasılıkla gelir onun dışında gelen paketlerle Sims 3'te olan ama Sims 4'te olmayan şeylerin birçoğunu da getirirler (Hatta bence denizde yüzme Island Paradise ile gelir ama açık dünya olmadığından arabalar bir dekorasyon olmaktan başka bir şey olamaz) ama SimGurular ve Sims ekibi bence önceki serilerde olmayan başka ek paketler de getirecektir. Aslında nelerin geleceğini eylüldeki güncellemeyle Gallery'e gelecek olan sekmeyle (adını hatırlamıyorum) öğreneceğiz. Ve bu arada bu kadar Stuff Pack'in ardından Sims ekibi hatasının farkına varmıştır ve o yüzden artık fazla Stuff Pack çıkarmazlar (umarım). Bu arada çok uzun yazmışım umarım okurken zorluk çıkarmaz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
12 Ocak 2018 The Sims 4 - Soru kategorisinde The Sims 4 aşığı sordu
0 oy
1 cevap
0 oy
0 cevap
9 Eylül 2020 The Sims 4 - Soru kategorisinde BÜŞRA sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...