Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Merhaba 2 sorum olacak

0 oy
15 Ekim 2018 The Sims 4 - Soru kategorisinde samet sordu

Birincisi internetten 27 gb lık bir sürüm indirdim bu sürümün içerisinde hangi paketler olduğunu nasıl anlayabilirim. İkinci sorum ise bütün paketleri internetten indirdiğimiz halde sadece ana oyun için origin key satın alsak oyunumuz orjinale döner mi yoksa tek tek tüm paketler için origin key mi almalıyım.

Oyun Orijinal mi? : hayır

2 Cevap

0 oy
16 Ekim 2018 DarkSimmer Yardımsever Üye cevapladı

İlk sorunun cevabını söyleyeyim. Oyunu açtığında karşına bir giriş kısmı çıkacak (Yeni oyun başlatabileceğin ya da oyununa devam edebileceğin bölüm). Bu giriş kısmının sol kısmında teker teker paketlerin olduğu bir liste var. Eğer listedeki paketler arasında renkli olanlar varsa bu senin onları indirdiğini gösterir. Eğer renksiz (gri) ise bu paketlerin oyunda olmadığını gösterir.

Ancak maalesef ikinci sorunun cevabını bilmiyorum.

17 Ekim 2018 sametgnr Üye yorumladı

Cevap için teşekkürker oyuna girmeden soruyu sormuştum girdikten sonra bende fark ettim orada gözüken eşya paketleri de bende yüklü olanlar sanırım :)

17 Ekim 2018 DarkSimmer Yardımsever Üye yorumladı
Rica ederim. : )
0 oy
16 Ekim 2018 iamUmut ♦ Kral Üye ♦ cevapladı

Korsan oyunu orjinal yapmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Yoksa herkes öyle yapardı.

17 Ekim 2018 sametgnr Üye yorumladı
Daha önce bu tip şeylerle karşılaşmıştım örneğin oyunu internetten indiriyoruz orjinal cd key satan siteler var orjinal oyundan daha ucuz bir fiyata 150 tl lik oyunun cd keyini 50 tl ye alıyoruz mesela yükleme ekranında satın aldığımız cd keyi yazıyoruz oyunumuz orjinal oluyo ama bu normal oyunlar için geçerli sims te ek paketler olduğu için böyle bir durum olur mu olmaz mı emin olamadığım için sormak istemiştim yine de teşekkürler :) 

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,532 üye

...