Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sims 3 te neden indirdigim esyalari kullanamiyorum

0 oy
9 Aralık 2018 The Sims 3 - Soru kategorisinde Tugce sordu

Merhaba arkadaslar oncelikle bende ek paket yok sims 3 oynuyorum. mod the sims 3 ten piano karaoke batari bar gibi seyler indirdim ama kullanamiyorum karaoke nin ustune basinca play tusu yok. Piano ve batari de play tusu var bastigim da simi geri atiyo calamiyorum. Bar da da ustune basinca bisey cikmiyo yeni mod lar mi indirmem gerek bunlari kullanmam icin. Ayrica restoran yada pastaci gibi yerler istiyorum kasada oduyosun yedikten sonra onlar da varmis ama ben bulamadim lutfen bu modlari bilen varsa bana soylesin. Bide bowling club diye bi yer indirdim icinde bowling var sandim yokmus bowlingi nerden indirebilirim lutfen yardim ediin

2 Cevap

0 oy
9 Aralık 2018 Eca sdsorucevapekipmini02 SimGuru cevapladı

Yanılmıyorsam karaoke Showtime, piyano ve bateri Late Night, bowling University Life gerektiriyor. Yani bu yüzden indirdiğin objeleri düzgün kullanamıyor olabilirsin.

Sims 3'te kasada ödeme gibi bir sistemin olduğunu hatırlamıyorum. Varsa da Ambitions ya da University Life ile geliyor olabilir.

0 oy
14 Aralık 2018 misafir cevapladı

Bende bowling var university life ek paketiyle geliyor university life almalısın yoksa başka türlü alamazsın ek paket lazım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
19 Ağustos 2017 The Sims 3 - Soru kategorisinde rosa sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,492 üye

...