Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sims sıkmaya başladı

0 oy
23 Aralık 2019 The Sims Sohbetleri kategorisinde wentie ♦ Bilge Üye sordu
23 Aralık 2019 wentie düzenledi

Sims oynamayı bıraktım çünkü eskisi gibi mutlu edemiyor beni, hiçbir dlc'ye sahip değilim :/ bu yüzden de olabilir aslında ya bilemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz oyunda eğlenmek için?

+ Eskiden Orijinal oyuna korsan paket yüklemeyi biliyordum ama unuttum güvenilir bir site verir misiniz korsan paket için?


Oyun Orijinal mi? : Evet

7 Cevap

0 oy
24 Aralık 2019 Yagmurylldrm Üye cevapladı

Şuan steamde the sims 3 ve dlc'leri %75 indirimde bi bak derim:)

24 Aralık 2019 wentie ♦ Bilge Üye yorumladı
Parası değil, sıkıyor diyorum..
+1 oy
26 Aralık 2019 UnknowTR Üye cevapladı
Korsana teşvik etmek istemem ancak EA hep böyle yapıyor oyunu çıkarıyor para istiyor sonra 50 tane ek paket çıkarıp her biri için para istiyor. Uzun lafın kısası bu adamlar hep bu taktiği yaptığı için Sims 4'ü korsan indirdim oynuyorum. Sorsan evet emek hırsızlığı oluyor ancak o duruma onlar düşürüyor.
27 Aralık 2019 wentie ♦ Bilge Üye yorumladı

Orijinal'i de bedavaya aldım zaten, ea'ya para kazandıran da ne bileyim yani. :D

0 oy
10 Ocak 2020 BenEge ♦ Emektar Üye cevapladı

Oyundan gerçekten çok zevk almıyorsan ve sıkılıyorsan bence bir sürü para verip ek paketleri almana gerek yok. Korsan olarak oynarsan sıkarsa en azından bir para vermediğin için üzülmezsin. Bilgisayarından silersin en kötü. 

Korsan indirmek istersen de ben sana ZLOrigin kullanmanı öneririm. Diğer korsanlardan farklı olarak güncellemelere, yeni ek paketlere diğer alternatifler gibi crack beklemeden orijinal oyunlarla aynı anda erişebilirsin.

24 Ocak 2020 wentie ♦ Bilge Üye yorumladı

Korsan oynayınca oyunum kasıyor, orijinal'i de bedavaya aldım zaten, korsan dlc indirip 2-3 dlc kurmayı düşünüyorum.

+1 oy
11 Ocak 2020 ReiMisaki Üye cevapladı

Hayal gücünü kullanarak oynamalısın.


24 Ocak 2020 wentie ♦ Bilge Üye yorumladı

Hayal gücüyle oynamasam neden oynayayım ki? Ona rağmen sıkıyor.

0 oy
12 Ocak 2020 misafir cevapladı

Bende simsin ücretsiz olduğu zamanlar  indirmiştim ama oyun tek başına aşırı sıkıcı oluyor ve bir süre sonra yapacak bir şey kalmıyor. Bende dayanamadım silip tekrar korsan yükledim smleşepe sende öyle yap eğer sıkılıyosan yanlış bilgi vermek istemem ama ben orijinal oyunun üzerine korsan kurulunca oyunun orjinallikten çıktığını biliyorum

15 Ocak 2020 misafir yorumladı

Üzerine kurmayıp origini c'ye zlorigini ise d'ye kurarsan galeriye bile erişebiliyosun

24 Ocak 2020 wentie ♦ Bilge Üye yorumladı

Korsan kasıyor, orijinal oyunda bir sorun olmuyor.

0 oy
1 Mayıs 2020 Avriloveigne Üye cevapladı

games4theworld.com sitesini kullanabilirsin. Site zararlı içerik uyarısı veriyor fakat yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı, doğru yere tıklaman yeterli. Ayrıca Sims 3 mağaza eşyalarından tut sınırlı eşyalara kadar her şey bulunuyor.

Eğer yukarıdaki siteye güvenemiyorsan ZLorigin kullanabilirsin fakat ben önermiyorum. Çünkü 1.69 sürümüyle geliyor ve bu en son sürüm. Bu sürümde çok fazla sıkıntı çıkıyor (mesela modlar çalışmıyor). Bu yüzden yukarıdaki siteden indirmeyi denemelisin.

0 oy
1 Mayıs 2020 insidiousgender Üye cevapladı

Ben böyle uzun vadeli aileler yapınca eğleniyorum şahsen. Torununun torunu olayı güzel oluyor oyunda. Ha bir de karakterlerimin bazılarını tanınmış yazarlardan yapıyorum, Charlotte Bronte,Jane Austen gibi. Onların yazdığı eserleri yazdırıyorum. Tamamen kişinin hayal gücüne kalmış :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap
0 oy
3 cevap
0 oy
1 cevap

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,496 üye

...