Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Pets Bu Yaz Kesin Geliyor Mu?

0 oy
24 Haziran 2017 The Sims Genel kategorisinde Aziz Yasin Köse Usta Üye sordu
Sanırım bu kod işi vampires da da olmuştu. Yürüyüş tarzı falan. İnş. Pets için de geçerlidir. :angel:

3 Cevap

+1 oy
24 Haziran 2017 Büşra Tekin. ♦ Efsanevi Üye ♦ cevapladı

En kısa zamanda umarım gelir... Ama nedense bu yaz değil de, sonbaharda çıkacakmış gibi hissediyorum. 

24 Haziran 2017 The KK Üye yorumladı

yazın tanıtılır sonbaharda oynanır bence de.

0 oy
24 Haziran 2017 The KK Üye cevapladı
şimdi oyunda köpek havlaması duydum uzun uzun ve böyle bir şey yazılmış mı diye buraya bakmaya geldim. her zaman bunu yapıyorlar önceden haber verir gibi küçük şeyler ekliyorlar oyuna. ve gerçekten köpek havlama sesi geldi oyundan. sıradaki kesinlikle pets.
24 Haziran 2017 Aziz Yasin Köse Usta Üye yorumladı

Çok haklısın parenthood ile de oetd e göz kırpan bir gömlek eklemişlerdi yetişkin erkeklere getirilen. Tahmimen temmuz başı trailer geliyor ağustosta çıkıyor pets. Hadi ya! Bir de game pack de olsa seasons gelirse; tadından yenmez!!!!!

0 oy
25 Haziran 2017 Kaan ♦ Efsanevi Üye ♦ cevapladı

Geçen yazdan bu yana ts4 pets ile ilgili birçok ipucu ile karşılaştık. Ancak ben yeni paket için sonbahari bekleyeceğimizi düşünüyorum hatta hatırlarsanız Slovak bir dağıtım şirketi tarafından yanlışlıkla "ts4 Cats and Dogs" adında bir paketin Kasım ayı içerisinde çıkacağını listelenmişti. Hemen ardından da bu liste silindi. Sanırım hepimiz bunun ne demek olduğunu tahmin edebiliyoruz :D 

25 Haziran 2017 Aziz Yasin Köse Usta Üye yorumladı
Geç olsun da güç olmasın diyorum ben. Yavan bir pets oynamak istemiyorum. Het şeyiyle tam anlamıyla bir pets herkesin tercihi olacaktır. Kim bilir belki de pets den önce seasons ı game pack olarak çıkarırlar. Mevsimleri oyuna vampires da oldupu gibi uyarlarlarsa tadından yenmez diyorum ben =)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
1 Haziran 2018 The Sims Genel kategorisinde Tafaspor Usta Üye sordu
0 oy
2 cevap
0 oy
2 cevap

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,536 üye

...